avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: Pcnen
Broj pregleda članka: 2540

Stijepović odao imena aktivista DPS kojima je podijelio 100.000 eura


Stijepović odao imena aktivista DPS kojima je podijelio 100.000 eura

Visoki funkcioner DPS-a i bivši gradonačelnik Podgorice Slavoljub Migo Stijepović na saslušanju u Specijalnom tužilaštvo je rekao imena lokalnih aktivista vladajuće partije iz Zete kojima je podijelio blizu 100.000 eura, saznaje Borba.

Stijepović je saopštio istražiteljima imena i prezimena 30 aktivista DPS-a kojima je podijelio novac koji je uzeo od biznismena Duška Kneževića.

Kako saznaje Borba, sinoć su već krenula saslušanja tih lica na koja je prstom pokazao Stijepović.

“Stijepović je saopštio istražiteljima sva imena kao i kome je dao koliko novca. Nekome je dao 500 eura, nekome 1.000, a ima i onih koji su dobijali i po 5.000 eura. Riječ je o lokalnim funkcionerima DPS-a iz Zete i predstavnicima mjesnih odbora. Nekoliko njih je već saslušano, a danas i sjutra će biti ispitani svi sa spiska”.

Portal je u posjedu spiska lica koja je Stijepivić odao istražiteljima. Neke od njih su konktaktirali i saopštili su im da su već dali izjave specijalnom tužiocu. Nijesu željeli da javno govore, a potvrdili su da su uzeli novac od bivšeg gradonačelnika Podgorice. Nijesu krili ogorčenje i ljutnju na Stijepovića, koji ih je kako tvrde izdao i prodao, iako su godinama ginuli za partiju.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 572674


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja