exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Hronika

PV Informer | objavljeno: | izvor: AntenaM
Broj pregleda članka: 1854

Sonom kisjelinom pokušao da otruje drugove iz razreda


Sonom kisjelinom pokušao da otruje drugove iz razreda

U Srednjoj stručnoj školi u Rožajama izbjegnuta je tragedija kada je petnaestogodišnji L. M, učenik prvog razreda smjera za carinsko zanimanje, iz za sada nejasnog motiva, pokušao da sonom kisjelinom otruje školske drugove S. Š. i B. K.

Prema informaciji iz policije, L. M. je flašice od soka, u koje je ulio sonu kisjelinu, dao dvojici učenika iz svog razreda koji su na prvom gutljaju osjetili neprijatan ukus i izbacili tečnost iz usta. Još dvojica učenika su, kako nam je rečeno, probali tu tečnost, misleći da se njihovi drugari šale, ali su na sreću i oni osjetili neprijatan miris i nijesu je progutali. Učenici su odmah prevezeni do Hitne službe, a potom su upućeni u beransku Opštu bolnicu gdje su pregledani i gdje je konstatovano da nije bilo posljedica po njhovo zdravlje.

Učenik L. M. je, u prisustvu roditelja, socijalnih radnika i školskog pedagoga saslušan u Odjeljenju bezbjednosti. Kako su Pobjedi kazali u policiji, tokom saslušanja bio je vidno utučen i ćutljiv i nije znao da objasni motive svog postupka. Nezvanično saznajemo da je L. K. ranije imao nesuglasica sa učenicima kojima je dao da popiju tečnost koju je pripremio. Tužilaštvo je otvorilo istragu i očekuju da će utvrditi motive ovog nemilog događaja.

Prema riječima direktora Srednje stručne škole Iska Bećovića, radi se o učeniku koji je izuzetno miran i od kojeg se nije moglo očekivati ovako nešto.

"Znamo da je nedavno izgubio bliskog člana porodice, što ga je jako pogodilo. Njegovo ponašanje ukazuje da ima blagih psihičkih problema. I pored toga nikako nijsmo mogli da zamislimo da bi bio spreman da uradi nešto slično.

On je kisjelinu i sokiće unio u školu neopaženo u svojoj torbi, tako da dežurni učenici i profesor nijesu mogli da primijete ništa neobično u njegovom ponašanju. Srećni smo što se ovo nije pretvorilo u tragediju, što nije došlo do posljedica po zdravlje djece. Reagovali smo adekvatno", rekao je Bećović, ističući da će preduzeti mjere protiv M. L. u okviru zakona.

Iz Ministarstva prosvjete juče su kazali da su tražili izjašnjenje Srednje stručne škole u Rožajama povodom ovog slučaja. Direktor škole Bećović rekao je da su već obavili razgovor sa roditeljem učenika koji je inicijator incidenta i potvrdio da su sva djeca dobro.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 449435


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja