avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Drustvo

PV Informer | objavljeno: | izvor: Volim Podgoricu
Broj pregleda članka: 582

MAROVIĆ ŽIVI U NJEGOŠEVOJ: Komšije ne žele da pričaju o njemu, a često ide na ovu adresu


MAROVIĆ ŽIVI U NJEGOŠEVOJ: Komšije ne žele da pričaju o njemu, a često ide na ovu adresu

Gdje živi bivši funkcioner DPS-a Svetozar Marović, šef kriminalne grupe koja je opštinu Budva oštetila za desetine miliona eura, i zbog  čega još uvijek nije izručen Crnoj Gori koja je za njim raspisala potjernicu prije dvije godine?

Ovo su pitanja koja će, kako sada stoje stvari, još uvijek biti bez odgovora.

TV Vijesti je pokušala da od nadležnih u Srbiji i Crnoj Gori sazna kako je moguće da Marović slobodno šeta dok je za njim rasposana potjernica, ali bez uspjeha.

Ministarstvo pravde Srbije navodi da nije nadlžno za hapšenje i deportovianje osuđenih lica, te da u ovom ministarstvu nema predmenta Svetozara Marovića. Za to je neophodno da Marović prethodno bude uhapšen.

Prema saznanjima TV Vijesti, Marović živi u Njegoševoj ulici u Beogradu, u zgradi u kojoj, navodno, stan ima i odbjegli bznismen Duško Knežević. Komišje, kao i vlasnici lokala u blizni ne žele da govore o tome da li viđaju Marovića.

Takođe, prema saznanjima TV Vijesti, Marović u poslednje vrijeme češće svraća u psihijatrijsku bolnicu Laza Lazarević u Beogradu, ali ni tamo ne žele da govore o pacijentima.

Iako se sa Tužilaštvom nagodio da uplati milion eura i 100.000 eura donira u humanitarne svre, Marović to nikada nije učinio pa mu je zatvorska kazna povećana za godinu.

Da li je činjenica da Marović sloodno šeta Beogradom, dok ga u Crnoj Gori čekaju lisice, dogovor rukovodstava dvije države, može se pretpostavljati, ali dokaza za to vjerovatno, neće ni biti.

 
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 574122


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja