exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 150

Kroz reprogram naplaćena 44 miliona


Kroz reprogram naplaćena 44 miliona

Država je od početka primjene Zakona o reprogramu poreskog potraživanja do kraja prošle godine ukupno naplatila 44,4 miliona eura reprogramiranog poreskog duga, što je 72,3 odsto planirane naplate po tom osnovu, saopštio je ministar finansija Darko Radunović.

On je juče u Skupštini kazao da su kompanije uplatile 35,1 miliona eura, fizička lica 6,1 milion, a javna preduzeća i ustanove lokalnih samouprava 3,2 miliona eura.

“Reprogram poreskog potražvanja odobren je za 6.857 poreskih obveznika, sa iznosom osnovnog duga od 161 miliona eura, od čega je u prve dvije godine primjene tog propisa naplaćena skoro trećina ukupnih obaveza”, naveo je Radunović i dodao da je nivo dospjelog poreskog duga u posljednje tri godine smanjen za više od 190 miliona eura.

Od januara do kraja februara ove godine, kako je naveo, naplaćeno je 223,3 miliona eura prihoda budžeta, što je 34,7 miliona eura više nego u istom periodu prošle godine.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 462254


Sanovnik


Avalon ltd, pljevlja, crna gora, akcija, katalog, mart-april
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja