exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 467

EPCG i Gradir Montenegro uručene nagrade Privredne komore za uspješno poslovanje


EPCG i Gradir Montenegro uručene nagrade Privredne komore za uspješno poslovanje

Kompanijama Elektroprivredi Crni Gore i Gradir Montenegro danas su uručene nagrade Privredne komore za uspješno poslovanje. Preduzeće Glosarij je dobitnik nagrade za društvenu odgovornost, Crnogorska komercijalna banka za inovativnost, izvršni direktor Mercator-CG Ivan Karadžić za unapređenje menadžmenta. Nagrade je dobitnicima uručio predsjednik države Milo Đukanović.

“Imamo realnu mogućnost da budemo prva sledeća članica EU. Savremena Crna Gora ima jasnu viziju. Beskompromisno moramo nastaviti dalje. Pripadnost EU nije simbolički čin nego mukotrpni proces usvajanja evropskih vrijednosti. Konkurentnost biva danas naš najveći izazov. Konkurentnost prije svega privrede na globalnoj sceni. Želimo evropski kvalitet života naših građana”, rekao je Đukanović.

Đukanović je poručio da je Crnoj Gori neophodna dalja reforma obrazovanja.

“Jedna od manje razvijenih republika bivše Jugoalavije je jedna od najbrže rastućih ekonomija u Jugoistočnoj Evropi. Strane direktne investicije su omogućile razvoj. Promjene u kvalitetu življena moramo izmjeriti. Građani drugih zemalja regiona dolaze u Crnu Goru da traže posao. To je jasan pokazatelj. Cijela crnogorska privreda ima presudnu ulogu u razvijanju privrednog ambijenta. Brojni projekti pokazuju dobre smjernice razvoja”, naglasio je on.

On je najavio da će se u Crnoj Gori u narednih deset godina otvoriti novi rizorti svjetski priznatih brendova.

“Samo novim investicijama se poboljšava kvalitet života. Vjerujem da možemo biti ponosni na postignuto. Ne smijemo gubiti dah. Nastavićemo da usvajamo nova znanja”, istakao je Đukanović.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428723


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja