exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Biznis

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 166

Za auto-put u prošloj godini potrošeno 165 miliona eura


Za auto-put u prošloj godini potrošeno 165 miliona eura

Za izvođenje radova na prioritetnoj dionici auto-puta Bar-Boljare u prošloj godini je utrošeno 165,2 miliona eura, pokazuju podaci Vlade.

“Od početka realizacije projekta do 31. decembra 2018, povučen je ukupan iznos od 591,70 miliona dolara, odnosno 431,33 miliona eura iz kredita zaključenog sa kineskom Exim bankom. Od navedenog iznosa, na 2018. se odnosi 186,47 miliona dolara, odnosno 135,93 miliona eura”, precizira se u Prilogu Izvještaju Evropske komisije o Crnoj Gori.

Sporije povlačenje sredstava za gradnju auto-puta dovelo je do toga da kapitalni budžet bude manje realizovan u odnosu na plan i to za 24,4 miliona eura.

“Izvršenje kapitalnog budžeta u prošloj godini, isključujući izdatke koji se odnose na projekat auto-puta, iznosi 90,83 miliona eura ili 111 odsto planiranih izdataka. Razlog ovakvog izvršenja kapitalnog budžeta prvenstveno je rezultat intenzivnijih aktivnosti na izvođenju radova na ostalim značajnim kapitalnim projektima”, navodi se u dokumentu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428471


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja