avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Volim Podgoricu
Broj pregleda članka: 858

MAJKA LAVICA, ĆERKE ŠAMPIONKE: Prvo mjesto u Istanbulu za Podgoričanke sa Daunovim sindromom


MAJKA LAVICA, ĆERKE ŠAMPIONKE: Prvo mjesto u Istanbulu za Podgoričanke sa Daunovim sindromom

Djevojčice s Daunovim sindromom, Aleksandra Ivaštanin i Ana Gazivoda juče su, nastupom tokom kojeg su pokazale mejk ap umijeće, oduševile publiku u Istanbulu, piše mnemagazin.me.

One su bile i prve učesnice iz Crne Gore koje su se našle u društvu predstavnika 11 evropskih zemalja na skupu koji je organizovala Internacionalna federacija DOWN-ovog sindroma.

Sara Prelević, zvanična predstavnica Internacionalne federacije DOWN-ovog sindroma u Crnoj Gori, kazala je da je njihov nastup bio dan za pamćenje.

– Presrećna sam! Ovo je naš veliki uspjeh! Aleksandra i Ana su na najbolji način pokazale šta su sve naučile tokom projekta koji je, u okviru aktivnosti Internacionalne federacije DOWN-ovog sindroma u Crnoj Gori, nedavno završen u Podgorici.

Pokazale su koliko su naučile o mejk ap-u poštujući pri tome sve standarde u radu na kojima insistira Internacionalna federacija DOWN sindroma. Njih dvije osvojile su srca publike, a svi zajedno pokazali smo da pomjeramo granice i rušimo predrasude vezane za osobe s Daunovim sindromom – kazala je Sara za mnemagazin.me.

Ona je najavila nove projekte čiji će cilj biti isti- da se djeca s Daunovim sindromim uključe u svakodnevni život i da nauče neku oblast koju do sada nisu znali.

Podsjećamo, da je Sara Prelević (30), mlada Podgoričanka, koja je postala poznata u cijelom regionu kao kraljica, lavica, heroina, ponosna majka desetogodišnjih bliznakinja Irme i Ilde, djevojčice rođenih sa Daunovim sindromom.

Dugo je bila samohrana majka, a onda je upoznala Veska, sa kojim je dobila još jednu djevojčicu, čarobnicu Inu.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 576699


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja