avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: standard.co.me
Broj pregleda članka: 782

30 GODINA ZAJEDNO: Uselio se kod nje poslije 48 sati, svadbu nisu ni imali...


30 GODINA ZAJEDNO: Uselio se kod nje poslije 48 sati, svadbu nisu ni imali...

Čuveni Pele i uspješna Olga upoznali su dok je ona radila na diplomskoj predstavi gdje su tumačili uloge muža i žene. Čuveni glumački par Olga Odanović (60) i Dragan Petrović Pele (57) imaju skladan brak koji traje već trideset godina i iz kojeg imaju ćerku Lenku i sina Jakoba.

Kada ih pitate koja je njihova tajna za uspješan brak obično kažu - to da nemaju tajnu.

A možda je tajna u samom početku ljubavi. Početku koji je bio veoam bajkovit. Čuveni Pele i uspješna Olga upoznali su dok je ona radila na diplomskoj predstavi Nenada Purića "Groblje automobila". On je bio dio ansambla i vjerovali ili ne - tumačili su uloge muža i žene.

- Iako sam znala za njega, prije predstave nismo se čak ni upoznali. Jednog dana, u vrijeme kada smo već počeli sa generalnim probama, došla sam slučajno ranije na fakultet. U učionici je sjedeo samo Pele i iz čista mira mi rekao: "Ja ću tebe da ženim" - ispričala je glumica u jednom intervjuu

Ona je ostala šokirana, a situacije koje su uslijedile - nije očekivala.

- Iako mi je to tako mirno saopštio kao da je sve riješeno, bila sam u šoku i upitala ga da li je normalan jer se nismo ni poznavali kako treba. Tog dana me je ispratio do kuće, odlučan da svrati kod mene. Ubjeđivanja da ne živim sama i kako imam cimerku, nisu mi pomogla da ga odgovorim. Stanovala sam u iznajmljenom stanu u Zemunu. Bilo je veoma čudno. Dugo smo sjedeli i pričali, a dva dana kasnije, uselio se kod mene i odmah smo počeli da živimo zajedno. Kada s ove distance pogledam na sve to, shvatam da je tako moralo da bude i da je sve ipak ispalo super. Nekoliko godina kasnije odlučili smo da se vjjenčamo. Bila je to ceremonija bez mnogo pompe na kojoj su pored nas bili prisutni samo kumovi. Nikada nisam volela velika vjenčanja, što je ostalo sve do danas. Najvažnije je što sam pored sebe imala pravog čovjeka – otkriva Olga kojoj su sasvim novi smisao životu dali sin Jakov i ćerka Lenka.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 575436


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja