exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 625

Progovorila odbjegla mlada: Nisam pokupila pare


Progovorila odbjegla mlada: Nisam pokupila pare

Gradačac u Bosni i Hercegovini od juče priča o skandalu koji je nastao na svadbi 23-godišnjeg Edina Huseljića i njegove izabranice Elde Mujčin iz Odžaka. Mladenci su se prije ponoći posvađali, slavlje je prekinuto, a uplakana mlada se vratila u svoju djevojačku kuću u Odžak.

Odbjegla mlada Elda Mujčin otvoreno priča kako je mladoženja Edin Huseljić pokušao iskoristiti nju i njihovo nerođeno dijete kako bi se domogao novca.

Cijelu ispovijest Elde možete pročitati u nastavku:

“Jako mi je smiješno sve! Nije za žaliti a nije ni za plakati, nego samo za smijati se! Ovako, ako baš neke interesuje istina, ja sam demant dala, a ovo je moja verzija priče. Mene uopšte nisu kontaktirali ni pitali za istinu, a istina je sljedeća:

Ja nikakve pare nisam pokupila, niti pokušala pokupiti, ja pare nisam ni vidjela kako treba jer kako znate poslije kafe ide kuma i još jedna sa tacnom i tu se pare stavljaju, ja kafu dijelim.

Poslije podjele otišli smo da skupimo pare. Tu smo bili mladoženja, kuma i ja, da bi došao mladoženjin otac i uzeo pare, kao njemu ide to, ja se naljutila jer nam je zapravo čitavu svadbu isplanirao on i njegova žena, nisu mi dopustili da svoju svadbu isplaniram, miješali su se, nakon čega sam odmah izašla i vrata zalupila.

Onda sam ušla nazad u restoran i sjela (što znači da sam ukrala pare, ne bi se vratila ponovo na svadbu).

Bila sam još unutra kada je njegov otac pijan rekao da ja nisam nikakav k*rac i da idem slobodno jer nisam vrijedna tih para.

Naravno izašla sam iz restorana, bila ispred još jedan sat za što imam svjedoke gdje je i mladoženjina strana bila prisutna, priča je dakle izmišljena samo iz razloga jer tu nije bilo dovoljno para kako bi se platili troškovi svadbe pa su na mene sve svalili kako bi se ogradili od sramote.

Ja sam na hitnoj završila trudna, u tom istom gradu, da bi se mladoženja vratio da sjedi i pije sa izgovorom ‘šta on tu može?’

Kredit sam ja podigla za šta imam i dokaz, i sredila sprat u kojem smo trebali da živimo.

Sad će sve ići preko suda, ja da sam kriva ne bih ga tužila hvala i lijep pozdrav svima,” rekla je Elda
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 388704


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja