exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Fos media
Broj pregleda članka: 350

Svjetsko takmičenje za mis turizma u Kini: Tivćanka među deset najljepših djevojaka


Svjetsko takmičenje za mis turizma u Kini: Tivćanka među deset najljepših djevojaka

Crnogorska predstavnica na izboru za mis turizma, devetnaestogodišnja Tivćanka Martina Božinović, prije nekoliko dana se vratila sa svjetskog takmičenja koje se održalo u Kini. Na izboru na kojem je učestvovalo više od 100 djevojaka iz cijelog svijeta, Martina se plasirala među deset najljepših.

„Na ovo takmičenje sam otišla već zadovoljna svojim uspjehom predstavljajući Crnu Goru, tako da nisam očekivala nikakav značajan plasman. Potrudila sam se da dostojanstveno i na najbolji mogući način predstavim našu zemlju, njenu ljepotu i turizam, što je žiri koji su činili članovi iz više zemalja znao da prepozna“, kaže Martina.

Foto: Privatna arhiva

Na takmičenju je učestvovalo više od 100 djevojaka iz cijelog svijeta, a Martina je uspjela da se plasira u top deset.

Foto: Privatna arhiva

„Presrećna sam jer mislim da je jako veliki uspjeh biti izabran za predstavnika svoje države na takvom takmičenju, a da ne govorim o tome koliki je uspjeh biti izabran za jednu od najljepših deset djevojaka na samom takmičenju“, priča naša sagovornica.

Foto: Privatna arhiva

Za finalno veće je odabrala, kako je i ranije kazala, kreaciju poznate kreatorke Amine Hasanbegović, a za ostale večeri su se pobrinule kreatorke Marija Vujović i Sanja Bobar.

Iako je prvobitno planirano da se takmičenje održi iduće godine u Dubaiju, došlo je do promjene pa je Martina morala da otputuje mnogo ranije i to u Kinu. Međutim, ubrzane pripreme i promjene plana je nisu spriječile da se pokaže u najljepšem svjetlu.

Ovo takmičenje je, kako kaže, još jedno veliko iskustvo koje joj je pružilo priliku kako da predstavi ljepote svoje zemlje, tako i da upozna druge kulture i tradicije.

Foto: Privatna arhiva

Podsjećamo, ona je u maju proglažena za crnogorsku mis turizma. Godinama se bavi modelingom. Radila je revije, pojavljivala se u spotovima i reklamama.

Foto: Privatna arhiva

Osim uspjeha u modnim vodama, Martina je posvećena i obrazovanju. Studentkinja je Fakulteta za saobraćaj, komunikacije i logistiku.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 434041


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja