avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Standard
Broj pregleda članka: 654

Šmekerski: Aco Pejović poklonio deset violina i pet violončela podgoričkoj muzičkoj školi


Šmekerski: Aco Pejović poklonio deset violina i pet violončela podgoričkoj muzičkoj školi

Koliki je Aco Pejović šmeker pokazao je kada je svojoj Muzičkoj školi "Vasa Pavić" u Podgorici donirao 10 violina, pet violončela i 10 pulteva!

Gest zaista vrijedan ogromnog poštovanja, ali da krenemo redom. Direktorka pomenute Umjetničke srednje škole za muziku i balet Zoja Đurović bila je Pejovićeva profesorka tokom njegovog školovanja, a mnogo njegovih prijatelja iz đačke klupe sada rade kao profesori u pomenutoj školi.

Shodno tome Aco je imao prilike i da čuje s skojim se sve problemima susreću, a kako je i sam bio učenik iste, nije mnogo razmišljao, nego kupio potrebne instrumente za talentovane đake. Donacija je uručena dan prije nego je njegova generacija proslavila godišnjicu maturske večeri, u čiji su se organizaciju uključili upravo Aco i njegov kum Nebojša Mrvaljević.

"Ne bih mnogo govorio o ovoj temi, želio sam samo da pomognem talentovanim klincima i mojim prijateljima da novac ne bude kamen spoticanja u njihovom obrazovanju i radu ove fenomenalne škole" rekao je Aco Pejović, a mi pozivamo sve javne ličnosti da slijede primjer ovog populatnog pjevača i humaniste.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 575339


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja