avalon, pljevlja pio, penzioneri, akcija, avalon ltd ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Cdm
Broj pregleda članka: 573

Par držao 10.000 pčela na balkonu zgrade


Par držao 10.000 pčela na balkonu zgrade

Tokom cijele jedne godine, jedan par u Kini je provocirao svoje komšije držeći na balkonu stambene zgrade košnicu sa 10.000 pčela.

Policija je pozvana u stambenu zgradu u obalskom gradu Ningbou nakon što je par koji živi tamo više puta ignorisao molbe komšija za hiljade pčela koje su držali na balkonu.

Prije skoro godinu dana neimenovani par je postavio košnicu na balkon u nadi da će balkon koristiti kao “apartman za ubod pčela”, koji je navodno oblik alternativne medicine za koji se vjeruje da pomaže kod bolesti reumatskog artritisa.

Insekti su počeli da se razmnožavaju unutar košnice i uskoro je njihov broj dostigao 10.000 pa su počeli opasno da smetaju drugim stanarima u zgradi.

Komšije su uputile niz žalbi ovom paru, međutim oni su svaki put odbili da pomjere svoje “kućne ljubimce” sa balkona. Zbog ove neposlušnosti stanari su bili prinuđeni da pozovu policiju.

“Drugi stanari u kompleksu su mogli opasno da nastradaju zbog vaših pčela. Šta da je neko od njih bio alergičan na ubod. Jeste li razmišljali o tome”, rekao je policajac ženi koja sa suprugom drži pčele, međutim ona se nije pretjerano obazirala na ove rečenice.

Ona smatra da ubod pčele nije ništa opasno te da je i ona sama bila ubodena mnogo puta.

“Mi smo se emotivno vezali za ove pčele i ne želimo da ih pomjerimo”, rekla je Kineskinja.

Ipak, ovaj par je na kraju pristao da izmjesti košnicu na neko drugo mjesto, jer im je zaprijećeno kaznom od 74 dolara dnevno ukoliko to ne učine što prije.

Par je takođe naišao na niz kritika na društvenim mrežama, gdje ih je većina korisnika opisala kao sebične jer su dovodili u opasnost svoje komšije.

“Možeš da držiš i dinosaurusa, ali samo pod uslovom da on ne utiče na druge u tvojoj okolini”, glasio je jedan od komentara.

I drugi korisnici su napisali da se dive komšijama koje su izdržale sve ovo vrijeme bez intervencije, te da je bilo krajnje vrijeme da pozovu policiju.

Ovo nije prvi slučaj da je neko odlučio da drži pčele kao kućne ljubimce. Tokom 2017. godine jedan par takođe iz Kine je uhapšen jer je u dnevnom boravku držao košnicu koja je imala preko 12.000 pčela, jer im je feng šui ekspert rekao da pčele donose dobru sreću.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 572396


Sanovnik


avalon pljevlja, nova akcija, samsung, tv, laptop... avalon ltd pljevlja, crna gora
Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja