exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Kolektiv
Broj pregleda članka: 481

Horoskop za period od 5. do 11. novembra


Horoskop za period od 5. do 11. novembra

Pročitajte šta vas tokom narednih sedam dana čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje i da li da investirate.

OVAN (21. 3 - 19. 4)

Posao Ulazak Jupitera u deveto astrološko polje, 8. novembra, mlađim predstavnicima znaka može da donese fakultetsku diplomu ili stipendiju za stručno usavršavanje u inostranstvu. Povratak Urana, planete inostranstva, u vaš znak 6. novembra, nagovještava uspjeh umjetnicima i mogućnost realizacije saradnje sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja.

Ljubav Pozicija retrogradne Venere, vladaoca polja partnerskih odnosa, donosi vam iznenadno poznanstva sa sportistom, umjetnikom, advokatom ili modnim dizajnerom. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. novembra, očekuje vas strastveni susret sa nekim ko nikada nije krio svoje simpatije prema vama.

Zdravlje Glavobolja.

BIK (20. 4 - 21. 5)

Posao Tranzit Jupitera, simbola sreće, preko astrološke kuće novca, poslije 8. novembra najavljuje mogućnost zarade kroz berzanske poslove. Aspekti Merkura, planete komunikacije, u drugoj polovini nedjelje donose vam nove poslovne izazove, ukoliko radite u zdravstvu ili nosite uniformu na radu. Igrajte igre na sreću.

Ljubav Sa vašim vladaocem Venerom u retrogradnom hodu preko Vage, možete da uđete u vezu sa umjetnikom, advokatom ili nekim čije zanimanje podrazumijeva prisustvo u javnosti. Povratak Urana u vaš znak, 6. novembra, donosi vam flert sa Rakom a u vrijeme mladog Mjeseca, 7. novembra, dobijate poziv od Škorpije.

Zdravlje Izbjegavajte gazirane napitke.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Posao Ulazak Jupitera u sedmo astrološko polje, posle 8. novembra, donosi vam nove šanse, ako često putujete zbog posla. Retrogradna Venera u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, najavljuje mogućnost uvećanja prihoda, naročito ako ste privatnik. Povratak Urana u znak Ovna, 6. novembra, donosi neočekivane promjene na poslu.

Ljubav Zbog pozicije vašeg vladaoca Merkura u Strelcu, teško ćete ostati imuni na poruke koje vam šalje Vodolija. Aspekti retrogradne Venere u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, nagovještavaju mogućnost susreta sa starom simpatijom. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. novembra, od Ovna stiže poziv za izlazak.

Zdravlje Promijenite način ishrane.

RAK (21. 6 - 22. 7)

Posao Ulazak Jupitera u šestu astrološku kuću, 8. novembra, najavljuje napredovanje na poslu. Aspekti Merkura nagovještavaju nove kontakte sa strancima, ali i opominju da budete oprezni prilikom potpisivanja ugovora. Spoj vašeg vladaoca Meseca i Jupitera, u drugoj polovini nedjelje, donosi vam neočekivane finansijske dobitke.

Ljubav Planeta ljubavi, Venera, u četvrtom polju u polusekstilu sa Jupiterom, nagovještava mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja će od vas sakriti da je zauzeta. Posle 6. novembra, kada se retrogradni Uran vraća u Ovna, dobijate SMS od umjetnika, a mlad Mjesec, 7. novembra, donosi vam poziv za izlazak od Škorpije.

Zdravlje Bolovi u leđima.

LAV (23. 7 - 23. 8)

Posao Prelazak planete prosperiteta, Jupitera, preko astrološkog polja kreativnosti, poslije 12 godina, počev od 8. novembra povećava vaše šanse za povećanje zarade preko saradnje sa strancima iz zemalja njemačkog jezičkog područja. U drugoj polovini perioda, očekuje vas uspjeh, ukoliko ste zbog posla prisutni u javnosti. Bavite se umjetnošću ili sportom.

Ljubav Aspekti Merkura u Strijelcu nagovještavaju mogućnost susreta sa vatrenim ili vazdušnim znakom. Pozicija Venere u trećoj astrološkoj kući u polusekstilu sa Jupiterom, donosi vam mogućnost iznenadnog odlaska na zajednički put sa partnerom. Izbjegavajte rasprave sa voljenom osobom.

Zdravlje Smanjite obroke.

DJEVICA (23. 8 - 23. 9)

Posao Ulazak Jupitera, simbola prosperiteta, u četvrtu astrološku kuću, poslije 12 godina, počev od 8. novembra može da poveća šanse za kupoprodaju nekretnina ili pokretanje privatnog biznisa. Očekuje vas profesionalna i materijalna satisfakcija, ukoliko vaše zanimanje ima veze sa medijima, predavaštvom, medicinom, farmacijom.

Ljubav Vaš vladalac Merkur, simbol biznisa i komunikacija, u četvrtom polju može da poljulja odnos sa dugogodišnjim partnerom. Sa retrogradnom Venerom u Vagi u polusekstilu sa Jupiterom, možete da obnovite kontakt ili vezu sa starom simpatijom. Izbjegavajte rasprave sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Reumatske tegobe.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Posao Prelazak Jupitera, planete prosperiteta preko trećeg astrološkog polja, posle 12 godina, počev od 8. novembra, povoljno utiče na vašu koncentraciju i olakšava učenje, ukoliko studirate. U drugoj polovini nedjelje bićete uspješni, ako se bavite umjetnošću, glumom, muzikom. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. novembra, dobijate primamljivu ponudu.

Ljubav Sa Venerom, čak i retrogradnom, u vašem znaku, omiljeni ste i popularni u društvu suprotnog pola. Pozicija Merkura, simbola komunikacije, nagovještava susrete sa interesantnim osobama na putovanjima. Povratak Urana u Ovna, 6. novembra, donosi vam udvaranje umjetnika ili sportiste.

Zdravlje Rekreirajte se.

ŠKORPIJA (23. 10 - 21. 11)

Posao Tranzit Jupitera, simbola bogatstva, preko druge astrološke kuće, posle 12 godina, počev od 8. novembra, može da vam donese uvećanje prihoda kroz poslove sa strancima, turizam, marketing. Pozicija planete biznisa, Merkura, u polju posla najavljuje profesionalnu satisfakciju, ali izbjegavajte rizične finansijske transakcije.

Ljubav Aspekti Venere, planete koja upravlja vašom astrološkom kućom partnerskih odnosa, nagovještavaju mogućnost ulaska u tajnu vezu sa nekim ko neće biti potpuno iskren prema vama po pitanju svog emotivnog statusa. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. novembra, izbjegavajte rasprave sa partnerom.

Zdravlje Podložnost povredama.

STRIJELAC (22. 11 - 21. 12)

Posao Poslije 12 godina, Jupiter, simbol inostranstva i kontakata sa strancima, ulazi vaš znak 8. novembra, najavljujući nov jednogodišnji period na poslovnom planu. Ako vaše zanimanje ima veze sa turizmom, marketingom ili medijima, očekuju vas profesionalna i materijalna satisfakcija, kao i češća putovanja i kontakti sa strancima iz prekookeanskih zemalja.

Ljubav Aspekti planete komunikacije i flerta, Merkura u vašem znaku i Venere, planete ljubavi u retrogradnom hodu preko Vage, sredinom nedjelje, donose vam poziv za izlazak od šarmantnog umjetnika ili osobe koja je zbog prirode svog posla prisutna u javnosti.

Zdravlje Izbjegavajte ljutu i začinjenu hranu.

JARAC (22. 12 - 29. 1)

Posao Tranzit Jupitera preko vaše 12. astrološke kuće, poslije 8. novembra, odgovara predstavnicima vašeg znaka koji se bave komponovanjem, pisanjem, plesom ili glumom. Sa Merkurom, planetom biznisa u 11. kući, možete da uspostavite saradnju sa predstavnicima stranih firmi. U drugoj polovini nedjelje izbjegavajte nepotrebne troškove i rizične transakcije.

Ljubav Venera, planeta ljubavi u retrogradnom hodu preko Vage, nagovještava susret sa osobom koju poznajete preko posla. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. novembra, stara simpatija, Bik ili Riba, pokušaće da stupi s vama u kontakt.

Zdravlje Provjerite krvnu sliku.

VODOLIJA (20. 1 - 19. 2)

Posao Prelazak Jupitera preko 11. astrološkog polja donosi vam podršku uticajnih prijatelja kao i mogućnost da iznenada riješite probleme na poslu. Povratak vašeg vladaoca Urana u Ovna, poslije 6. novembra, upozorava da bi trebalo pažljivije da birate saradnike. Izbjegavajte potpisivanje ugovora, ako sarađujete sa strancima.

Ljubav Planeta ljubavi i novca, Venera u opoziciji sa vašim vladaocem Uranom u devetom astrološkom polju, može da vam donese susret sa vrlo atraktivnom osobom, vjerovatno na nekom putovanju. Bračnom ili višegodišnjem partneru je potrebna vaša moralna podrška, naročito ako se radi o nekom vazdušnom znaku.

Zdravlje Briga za starijeg člana porodice.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Posao Tranzit Jupitera preko desete astrološke kuće, poslije 8. novembra, najavljuje mogućnost zaposlenja, nov posao ili šanse za napredovanje u karijeri. Sredinom nedjelje trebalo bi da uložite u poslove sa strancima iz prekookeanskih zemalja, ako vaše zanimanje ima veze sa umjetnošću, pisanjem, komponovanjem, plesom. Izbjegavajte nepotrebne troškove.

Ljubav Pozicija Merkura, vladaoca polja partnerskih odnosa i Venere, planete ljubavi u osmoj astrološkoj kući, nagovještavaju mogućnost strastvenog susreta sa nekim čijem ćete šarmu teško odoljeti. U vrijeme mladog Mjeseca, oko 7. novembra, možete da uđete u romantičnu vezu sa sportistom.

Zdravlje Pad imuniteta.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 388773


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja