exit, black friday ×

PV Informer

Ulogujte se / registrujte i pišite sa nama.

Prijavite se

Unesite Vaše korisničko ime i lozinku i budite aktivan učesnik sajta PV Informer... pišite, komentarišite i dijelite sadržaj

×
Život-i-stil

PV Informer | objavljeno: | izvor: Kolektiv.me
Broj pregleda članka: 256

Zainteresovao ga je YouTube, a onda je sve NAUČIO SAM i pokrenuo INTERESANTAN KANAL


Zainteresovao ga je YouTube, a onda je sve NAUČIO SAM i pokrenuo INTERESANTAN KANAL

U današnjem digitalno povezanom svijetu, dan ne možemo da zamislimo bez računara i pametnih mobilnih telefona.

Jedna od platformi koja se najviše koristi svakako je YouTube, pa vjerovatno ni vama ne prođe barem jedan dan, a da ne odgledate neki interesantan video snimak ili jednostavno istražujete.

Oni koji su u svijetu video igrica, nijesu mogli a da ne primijete klipove koje na tu temu postavlja Dušan Drecun iz Podgorice.

Naime, ovaj dječak je za YouTube počeo da se interesuje prije pet godina.

„Za YouTube sam počeo da se interesujem još od 2014-te godine kada sam i izbacio moj prvi video na kanalu koji se zvao MontenegroGamesDD. To su bili moji prvi pokušaji, pomalo smiješni, ali meni dragi. Aktuelni kanal sam nazvao DudaKelli i na njemu trenutno postavljam klipove i polako pridobijam subscribere“, otkriva Dušan.

Malo pomalo je počeo da otkriva sve tajne YouTuba, kojih ima na pretek. Da biste postavljali klipove i održavali kanal, tu je potrebno mnogo truda.

Iza onoga što korisnik ima priliku da vidi, kriju se sati i sati rada, istraživanja - od montaže, izbora zvuka, odbrati koju igricu predstaviti, a opet sve to sklopiti da pratiocima bude zanimljivo.

„Na početku želim da naglasim da sam ja ipak početnik na YouTubu-u. Iskustvo sam crpio iz raznih Tutorijala od stranih YouTubera (JustAlexHalford, TechSource, CasualSavage…) Moram reći da meni za svaki klip treba minimum tri sata da bude spreman za uploud-ovanje jer moram primijeniti zvučne efekte, intro, transitions i  video efekte koje radim na programu SonyVegas 13 Pro. Volim i da dodajem razne “Memove” da bi video bio zabavniji“.

Dušan trenutno na svom kanali ima preko 400 pratilaca, koji vjerno prate svaki put kada on objavi novi video klip, koji je vezan za igrice.

Kako nam je kazao, on preferira igrice koje su dinamične i pune akcije, pa obično ono što i sam voli, rado predstavi ljudima koji prate njegov YouTube kanal.

„Ja preferiram igrice koje su pune akcije i dinamike, iako bi neko rekao pune nasilja. Tu spadaju: PUBG Mobile, Grand Theft Auto 5, Overwatch i slične. Takođe, igram i popularne igrice koje mogu online da igram sa bratom Danilom, drugovima Milanom i Filipom. Međutim, volim i igricu kao što je Minecraft koja je kreativna i traži posvećenost. Igrice koje privatno volim da igram rado predstavljam i svojim pratiocima na mom kanalu“, objašnjava Dušan.

A upravo su mu pratioci najveća podrška!

Često mu pišu šta bi voljeli da vide na njegovom kanalu, daju zanimljive prijedloge, što je Dušanu uvijek od koristi.

Redovno prati rad svojih starijih kolega YouTube-ra koji već godinama imaju svoje kanale, što mu pomaže da bude još bolji i napreduje iz klipa u klip.

“Ja sam veliki fan YouTube-ra Iggy plejera i Muđe. Od strane YouTube scene uživam da gledam klipove PewDiePie-a, TechSource-a i The Outer Middle Show-a. Osim toga, redovno pratim klipove o sklapanju računara koje priprema majstor Vesić i NoLifer na svojim kanalima. To mi je trenutna preokupacija, samo mi fali iskustvo iz prakse”.

Kao nekog ko je odlično upoznat sa najnovijim video igricama, nijesmo mogli da propustimo, a da Dušana ne pitamo - koja je njemu omiljena igrica?

Imao je spreman odgovor.

“Najinteresantnije su mi igrice koje zahtijevaju osvajanje misija i izazova, kao i najnovije Battle Royal igrice koje imaju servere od po 100 igrača u kome jedini preživjeli osvaja meč”, zaključio je Dušan.
komentari:

  • Prikazuju se Facebook komentari


  • Prikazuju se PV Informer komentari

    Nema komentara za ovaj sadržaj! Budite prvi koji će postaviti komentar.


    Komentari na portalu PV Informer se objavljuju u realnom vremenu i portal se ne snosi nikakvu odgovornost za napisani sadržaj. Sve ne primjerene komentare možete prijaviti administratoru sajta i takvi komentari će biti uklonjeni.
    da bi ste pisali komentare potrebno je da se ulogujete
sadržaji iz kategorije:

Pretraga sajta


Pregleda Članaka za:

Mjesec dana: 428470


Sanovnik

Cijenovnik usluga pvinformer.me


Mali oglasi

infinity pljevlja